Anime-Cafe
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaCăutareÎnregistrareUltimele imaginiConectare

Cititzi regulile si respectati regulile!!!!

In jos 
AutorMesaj
Ojosan Kyokucho
*Admin*
*Admin*
Ojosan Kyokucho

feminin
Numarul mesajelor : 101
Varsta : 36
Job/hobbies : Student / manga & anime
Humor : Boo...
Data de inscriere : 04/01/2008

Cititzi regulile si respectati regulile!!!! Empty
MesajSubiect: Cititzi regulile si respectati regulile!!!!   Cititzi regulile si respectati regulile!!!! Icon_minitimeMar 29 Ian 2008, 12:13 am

1.Rog toti membrii sa respecte aceste reguli! Incalcarea repetata a acestor reguli are drept consecinta avertizari si posibil excluderea membrului.

2.Comportamentul civilizat este o conditie de baza pentru folosirea forumului: jignirea, hartuirea, obscenitatea, incalcarea bunului simt, instigarea la violenta, precum si scaderea nivelului general al discutiilor forumului sunt strict interzise. Mesajele de acest gen vor fi sterse iar utilizatorul sanctionat.

3.Daca consideri ca un mesaj este jignitor/deranjant, foloseste functia de raportare. Cu aceasta anunti adminul/moderatorii, daca considera plangerea ca fiind intemeiata, vor actiona in consecinta. Nu abuzati de aceasta functie!

4.Fara clone (adica nu va inregistrati de mai multe ori) sau s faceti doua topicuri la fel.

5.Nu faceti mesaje scurte de 3, 4 cuvinte si nu posta de doua ori consecutiv forumul nu este chat, va rugam sa nu-l folositi in acest mod. Mesajele de un rand fara nici o informatie utila sunt sterse fara avertisment. De exemplu, mesajele care rep salutari, aprobari, dezaprobari (ex: "Salut", "Asa cred si eu", "Sunt de acord", etc.), la fel si mesajele care discuta problemele personale (acestea se vor discuta folosind mesageria privata).

6.In caz k nu stiti unde sa puneti un topik consultativa cu adminul sau moderatorul.

7.Nu va abateti de la subiectul topicului. In cazul in care doriti sa discutati despre altceva, postati la topicul corespunzator. In caz ca acesta nu exista, il puteti crea la sectiunea corespunzatoare. Daca acestea nu sunt create in sectiunea corecta, acestea vor fi mutate la sectiunea corecta, iar membrul avertizat.

8.Daca ai adaugat un mesaj, dar ai uitat sa zici ceva, editeaza-ti mesajul precedent in loc sa adaugi unul nou.

9.Citarea altor membri sa fie facuta doar daca este absolut necesar. Cei care urmaresc topicul vor sti cui ii raspunzi. In cazul in care citezi, citeaza doar partea importanta, la care raspunzi, nu tot mesajul utilizatorului.

10.Intrebarile legate de utilizarea forumului vor fi asteptate la sectiunea "Probleme tehnice" sau direct adminului sau moderatorului prin mesaj privat sau e-mail. In cazul in care aceste intrebari apar la alte sectiuni, vor fi considerate off-topic. Am dreptul sa sterg aceste topicuri fara avertisment.

11.Avertismentele si atentionarile moderatorilor vor fi tratate cu maxima seriozitate si respectate. Discutiile in public cu moderatorii si infirmarea deciziilor acestora sunt interzise, mesajele de acest gen fiind sterse. Problemele sau propunerile pot fi trimise in mesaje private. Daca dupa multiple avertizari, persoana vizata nu le ia in considerare, acesta va fi exclus temporar sau permanent!

12.Inainte s scrieti un topic nou sau s va dati parerea in legaura cu ceva cititi tot inainte, pentru nu existe neplacerea de a vedea mai multe topicuri la fel sau mai multe pareri identice in legatura cu un subiect anume.

Daca respectati regulile aceste nu veti avea nici o problema Very Happy

Mda o regula care am uitat s-o precizez:
13.La Fan Zone mai ales la Galerie si la Fan Art, va rog sa va "amprentati" capodoperele ptr a nu putea fi copiate si postate pe alte forum-uri. Asha aveti drepturi depline asupra lucrarilor voastre si nu vor aparea probleme, cei care nu fac asta nu vor fi neaparat sanctionati, dar vor fi avertizatzi!

Trebuie sa vin cu o regula noua rapid, k nu-mi place numarul asta de 13...Very Happy
Ei iata si pe a 14-a
14.Culoare si tipul cu care scrie adminul principal (black, bold) nu trebuie folosita de nimeni altcineva....
Have fun & enjoy in continuare pe Anime-Cafe!!!
Sus In jos
https://anime-cafe.forumgratuit.ro

Cititzi regulile si respectati regulile!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime-Cafe :: Anime-Cafe :: Anime-Cafe :: ~Reguli~-
Mergi direct la: